Авторитетний американський економічний журнал Forbes підбиває підсумки 2018 року. Так, редакція і експерти видання визначилися зі списком голлівудських акторів, які повинні підвищити рейтинги будь-якого проекту, іншими словами, стало відомо кого з акторів вигідно кликати продюсерам у свої проекти, а кого - ні.

Крістіан Бейл
Крістіан Бейл

Для підрахунків бралися дані щодо фільмів, які показували не менше ніж у двох тисячах кінотеатрах. А також по акторам, які останній раз працювали з картинами, яким не більше 12 місяців. Розрахунок проводився за три останніх фільми, де були зайняті актори.

Виявилося, що найбільш переоціненими виявилися Меттью Макконахі, який знявся в "Темній вежі" (з одного сплаченого йому долара творцям повертався лише $1,1), що зіграв у фільмі "Влада" Крістіан Бейл ($1,5) і Метт Деймон, який на пару секунд з'явився в "Дэдпуле-2" ($3,7).

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Досить скромні позиції у Меліси Маккарті ($4,9), Різ Візерспун ($5,2) і Дженніфер Лоуренс ($6). У рейтинг також увійшли Шарліз Терон ($7,9), Том Круз ($10,4), Том Хенкс ($12,1) і Бен Аффлек ($12,2).

Що стосується прибуткових вкладень, то найефективнішими виявилися актори, що грали у фільмах про супергероїв. Так, перше місце в рейтингу найбільш прибуткових зайняв Джеремі Реннар "Месники: Війна нескінченності". З кожного сплаченого за його роботу долара повернулися $82,7. Слідом за ним йде Марк Руффало, у якого зворотність склала $80. Третє місце - у Емі Адамс ($69,9). Також до п'ятірки лідерів увійшли Галь Гадот ($60) і Кріс Еванс ($56,1).

Варто нагадати, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) очолив список Forbes, як боксер з найбільшим грошовим потенціалом. Журнал склав список з п'яти боксерів, бої яких в 2019 році можуть стати найприбутковішими, поставивши українця на перше місце.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журнал Forbes оприлюднив список найвисокооплачуваних акторів, моделей, співачок, зірок до 30 років і музикантів. Цікаво, що цього разу першість не дісталася минулорічному лідеру Кайлі Дженнер, хоча вона також значиться в переліку.

Нагадаємо, Джоан Роулінг більше не перша: творця Гаррі Поттера посунули у важливому рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Forbes назвав найдорожчих письменників світу.

Знай.uа писав, українки відстають: журнал Forbes визначив найвпливовіших жінок світу.