На сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

"Коли-небудь цей момент повинен був настати. 15 382... (ми збилися) кілометрів, два роки, 80 пригод. Це було сильно! Спасибі всім, хто перезавантажувався разом з нами!" – написано в пості.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Сезон "Перезавантаження" розпочався у 2017 році. Його вели Анастасія Івлєєва, Антон Птушкін і Овсій Ковальов. Варто відзначити, що шанувальники сприйняли цю новину з великим обуренням.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Моє серденько розбите вщент", "Ви для нас всіх були готові на все. Ви підкоряли різні висоти, їли різні страви, загалом ви найкращі", "Орел і решка ми вас ніколи не забудемо", "Буду рада, якщо почнете показувати передачі з самого першого випуску. Її не можна зовсім прибирати з екранів", "Антон і Настя найкращі ведучі Орла і Решки", "Стоп? Навіщо? Нііі. Я люблю "Перезавантаження". Є ще багато міст!", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що українська телеведуча, актриса Анастасія Коротка, відома по шоу "Орел і Решка" розповіла пікантні подробиці про спільну роботу з гумористом Володимиром Зеленським. Зокрема, зірка згадала ефектний поцілунок і те, як до цього поставився її чоловік Андрій Бідняков.

Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.

"Це не особистий поцілунок, а поцілунок робочий. І мені хотілося, щоб це було красиво. Тому як воно там було, я не зациклювалася. Мені хотілося, щоб це виглядало красиво: підборіддя друге не сильно стирчало, щоб це було гарно, ніжно" , - розповіла Коротка, додавши, що дублів цієї сцени було багато.

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко народила первістка в одній з московських клінік.

Раніше Знай.ua повідомляв, Леся Нікітюк поділилася в Instagram сексуальним знімком.

Також Знай.ua писав, українські зірки у національних костюмах знялися для благодійного календаря.