Відомий у всьому світі рок-музикант, вокаліст групи "30 Seconds to Mars", актор і режисер музичних кліпів Джаред Лето частенько балує шанувальників екстравагантними витівками. Не рідко ці витівки потрапляють на його сторінку в соціальній мережі Instagram і забавляють його фанатів. Днями актор відсвяткував 47-й день народження і, мабуть, саме фото з вечірки він показав у мережі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Джареда Лето, він позує з голим торсом і в шапці Санта Клауса. Шанувальниці зазначили, що у 47-річного актора дуже красиве і рельєфне тіло, на якому видно ті самі кубики пресу. Як відомо, у Лето досить довге волосся, так от воно визирає з-під його шапки і спадає на плечі. На обличчі у музиканта чарівна щетина.

У підписі до фотографії Джаред Літо подякував шанувальникам за привітання з Днем народження і з Різдвом. "Спасибі за побажання. Щасливих свят!", - написав актор. Зазначимо, що напередодні в записі чоловіка з'явилося схоже фото в новорічній шапці, але вже без голого торсу.

Шанувальники, а особливо шанувальниці, які божеволіють від Джареда Лето, засипають актора і музиканта компліментами і побажаннями у коментарях. "Це те, що я хочу на наступне Різдво, великий плакат цієї фотографії", "Сподіваюся, у вас був прекрасний день народження", "Вам дійсно 47 років?", "Любов мого життя", "Ви не можете бути більш досконалим!", "Люблю тебе до Місяця і назад", "Незвичайна посмішка", "Джаред, ти як найкраще печиво у всьому світі. Печиво, яке виглядає ідеально, а на смак ще краще", "Джаред, ти намагаєшся нас вбити?", "Так жарко, такий гарний, люблю тебе так сильно. Король Готем-сіті, ти все ще мій Джокер", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото актора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Джаред Лето увічнив ціни моделей у себе на спині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джаред Лето знайшов ліки від усього.

Також портал "Знай.uа" писав, що блискучий Джаред Лето запрошує фанаток на швидку зустріч.