Скандальна співачка Лоліта Мілявська дала інтерв'ю в одному з російських каналів, де наговорила купу всякої маячні.

Так, зокрема, Лоліта, напевне вирішивши, що історія з розіп'ятим хлопчиком на Донбасі вже добряче встигла проїстись, розповіла іншу "байку для вати".

Скандальна діва повідала, як нібито її літню матір побили на вулиці в Києві за те, що вона розмовляла російською мовою. За словами артистки, інцидент стався п'ять років тому.

"Мама поверталася з донькою зі школи, до будинку - всього два світлофора. Вона поверталася, несучи в руках гаманець, хліб. Ззаду якась скотина сказала: "Ти що, по-російськи говориш?" - і мама отримала в голову", - заявила Лоліта.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Мілявської, літню жінку били ногами, вона отримала струс мозку і півроку пролежала в лікарні. Після цієї події співачка найняла охоронця для матері і дочки.

На резонне запитання ведучої, чому вона не афішувала цю історію раніше, Лоліта відповіла, що доньці треба було довчитися в школі.

Щоправда, Мілявська дещо розчарувала російську пропаганду тим, що додала:

"Все одно нам в голову не прийшло назвати країну фашистською. Виродки є скрізь".

У цьому ж інтерв'ю співачка зізналася, що вважає Крим частиною України, і назвала Геращенка геєм. Щодо Криму, то вона вже шкодує, бо почала оправдовуватись у російських ЗМІ. А от Геращенко так геєм і залишився. У її розумінні.

Нагадаємо, Лоліта назвала Крим Україною і записала Геращенка в геї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.

Також Знай.ua писав, скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем.