Відома українська ведуча Регіна Тодоренко активно веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео

Як стало відомо нещодавно, українська телеведуча Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов, які таємно одружилися 25 жовтня, стали батьками. Але після пологів Регіна зникла з поля зору фанатів і ЗМІ. З моменту появи на світ малюка, на офіційній сторінці співачки в Instagram довгий час не з'явилося жодної свіжої публікації.

Все, що Тодоренко виставляла в Instagram - це старі відео і фото, ще з тих часів, коли вона була вагітна. Однак цього разу співачки і телеведучої вдалося приємно порадувати своїх фанатів.

Регіна постала перед шанувальниками у незвичному образі. Так, закликаючи дивитися черговий випуск своєї передачі, дружина Влада Топалова зняла чесне "мамскіе" видеоселфи. На ньому видно і ліфчик для годування, і те, що особа її без макіяжу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Можливо Тодоренко вирішила брати приклад з західних зірок і демонструвати не тільки гламурний бік материнства.

"Знаю, що виглядаю жахливо, але мені можна, я ж матір", — з посмішкою попередила Регіна.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко похвалилася зворушливими прикрасами в "особливий" Новий рік.

Регіна опублікувала фото, на якому вона позує біля прикрашеної ялинки. Телеведуча сидить в кріслі, одягнена в сіру картату сорочку і обтягуючі джинси, при цьому зірка радісно посміхається і тримає подарункову коробку в руках.

Якщо придивитись уважніше, то можна зрозуміти, що коробкою Регіна закрила свій живіт, напевне, намагаючись приховати від фанатів обриси фігури. Зрозуміло, що тіло після пологів змінилось, і Регіна, ймовірно, не хоче виставляти його напоказ.

Як повідомляв портал Знай.ua, 5 грудня Регіна Тодоренко вперше стала мамою - у знаменитої української телеведучої і популярного російського співака Влада Топалова народився син.

Також Знай.ua писав, Тодоренко і Топалов уперше показали дитину