У Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" із Володимиром Зеленським трапився доволі неочікуваний і неприємний інцидент. Нещодавно в одному з інтерв'ю артист зізнався, що навіть без рукоприкладства не обійшлося.

Хтось просто із залу вигукував образливі слова, і гуморист, не вагаючись, пустився у бійку.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я б просто так не почав розпускати руки, це взагалі не шлях для будь-якої людини. Але є такі моменти, коли витирають ноги, і не тільки про тебе. Так, в Німеччині був гострий момент. У Берліні у нас було 2 аншлагу в одному місті, там ще був величезний зал – багато людей. У нас там була пісня "Батьківщина", перед цим ми сказали, що будемо все присвячувати Україні, я говорив багато слів, але в їх тонкощі не вдавався", - пояснив Зеленський.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли я сказав, що ми хочемо заспівати пісню про нашу країну, ось тоді хтось залі вигукнув: "Та яка там ваша країна… ", і по-моєму там був навіть російський прапор. Зрозуміло, що це все була провокація, я сказав чисто по-людськи, мовляв, ви ж розумієте, куди прийшли – на концерт, і ви знали, хто ми. Тут не буде похвальби Кремлю, так, це гумор, але є у нас багато політики – вона гостра, вона українська", – додав артист.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Він продовжував говорити, сказав щось гидке про Україну – і я пішов в зал бити йому морду, а люди його винесли. Всі зрозуміли, що я побіг у зал, все це побачили, і через деякий час таке почалося. Зазвичай я всіх заспокоюю, правда, я дуже старався це зробити, але він продовжував говорити. Нарешті я сказав, щоб той покинув концерт. А він: "Я не вийду, я купив квиток". І я пішов його виводити. Зрештою люди самі його вивели. Що я можу сказати, ми повинні самі захищати свої права, самі, як можемо", – підсумував Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський пригадав, як працював у Росії до початку бойових дій на Донбасі. Також "Знай.ua", писав, шанувальників Тіни Кароль ополчилися проти "Жіночого кварталу" через пародію на улюбленицю.