Відома, навіть легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова прикрасила своєю присутністю прем'єру шоу Філіпа Кіркорова "Я+R. Друге Я". Варто зазначити, що для відданих шанувальників співачки ця подія стала досить резонансною, адже Примадонна вже не так часто радує виходами у світ.

В Instagram Артема Каторгіна опубліковано відео з моментом прибуття Пугачової на шоу її екс-чоловіка.

"Уявляю, як не просто жити з таким натиском уваги! @alla_orfey Захоплююся все життя Вашою творчістю! По-моєму, найбільша нагорода для артиста це визнання і любов публіки @fkirkorov зібрав усіх зірок на #ШоуЯ #олімпійський #аллапугачева #москва #allapugacheva", – пише Каторгін під опублікованим відео.

Варто зазначити, що в коментарях прихильники Алли Борисівни залишили безліч слів на її адресу, не забувши при цьому розкритикувати її зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що нові пісні відомої російської співачки Алли Пугачової були злиті в мережу невідомими хакерами. Композиції артистка спеціально підготувала до ювілейного концерту. Відомо, що кібер-шахрай опублікували в мережі композиції "Поживи в моїй шкурі" і "Що бачу, то співаю".

У пісні "Поживи в моїй шкурі" Пугачова просить не вчити її жити тих, хто не побував "у її шкурі". У другій композиції співачка співає про своє кохання і відмовляється співати про Нью-Йорк, Париж, долари і рейтинг Forbes, так як вона їх "не бачить". Співачка поки не дає коментарів з приводу інциденту з хакерами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато хто захоплюються тим, як Пугачова змогла в своєму похилому віці схуднути на 20 кілограмів. Цим, звичайно ж, користуються маркетологи, які підсовують наївним покупцям чергову "чудо-пігулку" нібито від зірки. Так в чому ж насправді секрет стрункої фігури Примадонни? У своїх інтерв'ю Алла Борисівна не любить поширюватися про свої методи схуднення, але все ж якщо слухати уважно, можна винести багато корисного.

Нагадаємо, Лазарєв і Топалов знову заспівали разом: Smash!! повертається.

Як повідомляв Знай.uа фанати поховали Пугачову: "Вічна пам'ять".

Знай.uа писав, Лобода шикарно переспівала Лепса: в моєму серці щур-ревнощі.