Поблизу радіокомпанії "Тавер" (“HIT FM”)на Хвойки, 15/15, невідомі особи напали та завдали тілесних ушкоджень актору та співаку Дзідзьо.

Після нападу невідомі втекли на двох автомобілях Mercedes. Деталі події та стан Дзідзьо вставнолюються.

DZIDZO
DZIDZO

Як відомо, востаннє артисту так дісталося у 2012 році, під час концертного туру у Кам’янець-Подільському під час концертного туру. Епізод стався за кілька годин до концерту,коли артист, разом з іншими учасниками гурту, прогулювався майданом Відродження. Саме в цей час, там поруч з будівлею Міської ради відбувався пікет. Кілька студентів відділились від натовпу і підбігли до співака.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він не відчув загрози, бо подумав, що це фани, які хочуть отримати автограф, або сфотографуватись. Артисту на допомогу кинулась його супутники. Зав’язалась бійка, під час якої, співаку розбили сонцезахисні окуляри. Інші учасники мітингу також поспішили до місця бійки і артистам довелось рятуватись втечею.

Особи нападників і їх мотиви встановити не вдалось. Можливо, вони переплутали співака з міністром освіти Дмитром Табачником, до візиту якого і був приурочений пікет під міськрадою. Слід відзначити, що Дзідзьо і Дмитро Табачник, справді, дуже схожі: обоє носять бороду і окуляри.

Дивіться: Дзідзьо, "Лист до Миколая"

Нагадаємо, Полякова відверто розповіла про секс з DZIDZO.Як повідомляв "Знай.ua", українські зірки розповіли про найкращі подарунки на Новий рік. Також "Знай.ua" писав, опубліковано прайс на корпоратив Каменських, Монатік та KAZKA.