Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість поділилася трепетним спільним знімком зі старшою дочкою - 15-річною Наною. Варто відзначити, що дівчинка не дуже любить привертати до себе увагу, тому частіше артистка виставляє фото та відео з маленьким сином Олександром.

"З моєї «манюнею» на прем'єрі фільму #11детейизморшина ", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери прийшли в захват: "дуже красива дівчинка у вас 😍😍😍", "Вау😍🤗🤩 які круті стиляги!!! 💐👍👍👍", "Красуні. Чарівні. Донька прекрасна. Супер", "Маша! Ваша дочка - копія ваша в юності. Молодці ☺", "Дочка красуня - оце генетика 😍👍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.