Студія "Квартал 95" опублікувала уривок з шоу "Жіночий квартал" – в ньому гумористи пародіювали знамениту співачку Тіну Кароль.

Ця пародія на Тіну Кароль – справжній дебют Віри Кекелії.

Уривок з відео

Шоу "Жіночий квартал" – це один з проектів студії "Квартал 95", де жінки є головними шоуменами.

Склад шоу: Олена Кравець, Ольга Жуковцова, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик і інші.

У коментаря до пародії користувачі висловили свою думку з приводу пародії на співачку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І все таки пародія хоч і не така як оригінал, але фішку Кароль вони розсекретили.", - пише Віталій.

"Віра Кекелія дуже крутий вокаліст. Мені подобається її голос. Місцями дуже схоже.", - додає Ольга.

"Дуже гарно співає і смішно. Не розумію чому всі ставлять погані отзвывы по моєму нічого образливого.", - зазначає користувач з ніком "хей дей".

Нагадаємо, Зеленський відверто розповів про страшну смерть колеги по "Кварталу 95"

Відомий український шоумен, співак і продюсер Володимир Зеленський відверто зізнався, що сильно дорожить людьми, з якими йому довелося вирости, і він завжди бореться за ці теплі відносини.

Відомо, що в "Кварталі 95" велика частина акторів з Кривого Рогу - рідного міста Володимира Зеленського. І також, наприклад, Алексанр Пікалова, який грає на сцені екс-президента України Віктора Януковича. Про це пише портал "Политека".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський розповів про величезний конфуз Повалій: вона заспівала, президенти встали і пішли

Українська комік, шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленский розповів про своєму виступі перед колишніми президентами Росії і України в роки їх правління – Дмитром Медведєвим і Віктором Януковичем.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський зізнався, що Янукович хотів його напоїти і купити

Актор та засновник Студії "Квартал 95", сценарист і продюсер Володимир Зеленський нещодавно розповів про зустріч з колишнім президентом України Віктором Януковичем, якого підозрюють у державній зраді.