У Києві невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO. Інцидент трапився біля радіокомпанії "Тауер" у п'ятницю, 28 грудня. Співак прокоментував ситуацію.

Нападник зупинив DZIDZIO, коли той поспішав на ефір на радіо, розповів виконавець в ефірі телекану 112.

"Він мене зупинив, сказав: "Я хочу поговорити дві хвилини", я запізнювався на ефір. Він взяв мене за руку і каже, що "немає часу, ти будеш зі мною говорити". І тут підбігає якийсь чоловік, старший, не можу сказати, скільки йому років, і каже, що "ти ще раз таке зробиш, скривдиш мою маму ... ти чого мою маму лякаєш?" Я в той момент не розумів, про що йде мова взагалі", - розповів DZIDZIO.

"Вони мене так відволікають, підштовхують, тиснуть, їх десь було 7 чи 8. Один удар від високого чоловіка в обличчя - удар зачепив вухо, тоді ще один підійшов і вдарив в обличчя і зачепив ніс і текла кров", - поділився співак.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

DZIDZIO також розповів, що поруч стояла якась дівчина, яку він просив викликати поліцію. Також виконавець додав, що впізнав одного з нападників. Ним виявився Михайло Мєшков.

"Мєшкова вже до того я бачив раз, він мене попереджав, що буде тілесна розправа. Одного разу його не пустили на концерт, він передав моєму концертному директору, що може бути коліно простріляне, хребет. Якщо вони на мене, відому людину, так напали, то скільки людей в країні залякані живуть? Хочу своїм прикладом показати, що рейдерства в Україні не буде", - додав артист.

Окрім того Хома додав, що від ударів у нього лопнула барабанна перетинка.

Нагадаємо, що Михайлу Хомі завдали множинні тілесні ушкодження, на даний момент його стан стабільно і життю нічого не загрожує. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Знай.ua", копи встановили дані про осіб, які напали на DZIDZO.

Також "Знай.ua", Полякова відверто розповіла про секс з DZIDZO.