Навколо ймовірної кандидатури на крісло президента України Володимира Зеленського продовжує ходити багато чуток і домислів, шанувальники з нетерпінням чекають на офіційну заяву шоумена.

Однак нещодавно ситуація дещо прояснилася - 40-річний актор, шоумен і художній керівник Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський зізнався, що готується до участі у президентській кампанії 2019 року. За його словами, він зараз серйозно розмірковує про це.

Про це і не лише Володимир Зеленський розповів в ефірі програми "В гостях у Гордона".

В інтерв'ю шоумен відверто розповів про свої стосунки з українським бізнесменом Ігорем Коломойським.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дмитро Гордон запитав шоумена про те, чи не вийде так, що якщо Зеленського виберуть президентом, то країною буде керувати Коломойський.

На що Зеленський відповів, що з Ігорем Коломойським, який є одним з бенефіціарів телеканалу "1 + 1", у нього виключно бізнесові відносини.

Володимир Зеленський також підкреслив, що Коломойський не має на нього ніякого впливу.

"Ну як він може мною керувати? Рабства у нас немає, договір я кров'ю не підписував", - заявив він.

Зеленський наголосив, що він - абсолютно незалежна людина.

"Не хочу нікого образити, але не народився ще той, хто буде мною керувати. Я керований лише двома підлітками - це мої діти. Ігор Валерійович - мій бізнес-партнер, і з ним комфортно, до речі, вести бізнес" , - додав він.

Нагадаємо, у тому ж інтерв'ю Дмитру Гордону Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі. Комік вважає, що для досягнення миру на Донбасі необхідно шукати будь-які засоби, навіть якщо "доведеться говорити з чортом лисим".

Як повідомляв портал Знай.ua, український комік Володимир Зеленський розповів про свої наміри балотуватися у президенти.

Також Знай.ua писав, Зеленський розповів, що одного разу давав концерт для Медведєва і Януковича.