Мама Майлі Сайрус виклала в мережу фотографії з весілля своєї дочки з Ліамом Гемсвортом, яке відбулася в неділю, 23 грудня.

На одному зі знімків Майлі Сайрус стоїть поруч зі своїм батьком, Біллі Реєм Сайрусом, співаком у стилі кантрі.

Тиш Сайрус підписала другий знімок, на якому вона стоїть біля своєї дочки і чоловіком: "Це робить мене щасливою".

Користувачі були розчулені фотографіями і з радістю засипали їх привітаннями та компліментами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новина про весілля нещодавно спливла і потрясла мережу. Співачка активно веде свій Instagram, в якому налічується близько 76 мільйонів фоловерів. Через 10 років серйозних стосунків, пара все ж таки зважилася на весілля, чим порадувала своїх фанів, не чекала ніжного знімка у весільних нарядах. Майлі так і підписала фото: "10 років потому".

Всього лише за 13 годин новину набрала близько 6 мільйонів лайків. В коментарях співачка змогла прочитати безліч привітань і побажань довгого і щасливого спільного життя.

Винуватцем всієї метушні у соціальних мережах став один з друзів Ліама, який раніше опублікував знімки на своїй сторінці. На них Ліам відображений в класичному, як для нареченого, вбранні – білій сорочці з чорним костюмом, а на лацкані піджака красувалася традиційна весільна бутоньєрка. Майлі, в свою чергу, одяглась в світле плаття, яке зовні надто вже скидалося на весільне. Молодята тримали в руках величезний ніж, яким мали намір розрізати весільний торт.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що скандально відома російська співачка Лоліта виклала чергове яскраве відео, в якому розкритикувала владу. Зірка вважає, що уряд не виконує своїх зобов'язань і нічим не допомагає простим людям.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Майлі Сайрус зізналася в тому, що повторно повернулася до вживання наркотиків. Користувачі були шоковані, коли дізналися, хто став винуватцем цього.

ТакожЗнай.иа" писав, що каліфорнійський музичний виконавець наробив галасу в Києві. У столиці він зняв купу фото і відео, в яких демонструє різні способи самогубства, оживає в труні, а також його тіло обезголовлювали.