Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує в суддівському кріслі російського шоу "Голос".

Для чергового ефіру на путінському телеканалі Ані Лорак наділа вишукане сріблясте плаття і босоніжки в тон вбранню. Її волосся зібране в дивну зачіску у вигляді пучка на маківці, а на обличчі яскравий макіяж. У вухах співачки масивні срібні сережки. У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Спасибі моїм друзям за підтримку @astudio_group @keti_one_official @baigali_astudio. Попереду фінал! До зустрічі 1 січня на Першому в прямому ефірі о 20:00. Dress by @terekhovofficial".

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього неоднозначного фото і почали активно обговорювати. Деякі пыдписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Багато також зазначили в коментарях, що Лорак знатно запалила на цьому ефірі шоу.

"Кароліна все краща і прекрасніша", "Дуже гармонійно виглядаєте, люблю вас Кароліна. Коли тур по Україні?", "Богиня! Така гарна. Дякую за піднятий настрій, випуск був просто приголомшливим!", "Супервипуск, мені сподобалося", "Погоджуся з іншими людьми, що ефір був дуже позитивним. Каролін, ви таке сонце. Завжди випромінюєте добро і любов, від вас така енергія йде, від якої, я думаю, зарядився кожен з нас", "Як ви запалювали. Це був шедевральний випуск, браво, Кароліна! Діва естради! А Сонька взагалі зірка! Ці танці у неї, безумовно, у Вас! Ну просто клас", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".