В Україні перед новорічними святами у прокат вийшли одразу дві найочікуваніші стрічки 2018-го: романтичні комедії: "Секс і нічого особистого", де як сценарист та актор взяв участь Сергій Притула, та "Я, ти, він, вона", над створенням якої працювала команда "95 кварталу".

Безперечно, гумор "Вар'ятів" дуже відрізняється від "квартальців", то що ж такого особливого у цих фільмах, які збирають переповнені зали глядачів?

"Секс і нічого особистого" - комедія з Притулою

Коли у відповідь на освідчення тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення – і їде на новорічні свята в Прагу, до свого друга Василя.

Після ночі цілковитого провалу у стрип-клубі немов сніг на голову звалилася красуня Діана, котра обіцяє "зробити з нього супергероя". І все б добре, якби не колишня….

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, сценарій до фільму писали близько восьми місяців. Автори сценарію – Сергій Притула, який зіграв у комедії роль друга головного героя, що стало кінодебютом для шоумена, а також команда сценаристів "Вар’яти шоу" Віталій Тильний, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун та Володимир Жогло. Режисер – Ольга Ряшина.

До слова, левова частка всіх сцен (до 70%) знімалися у Львові, інші – в невеликому селищі під Києвом. Головний актор – Роман Луцький, якого глядачі знають на роллю у стрічці "Сторожова застава".

Головну героїню Анжеліку Ніколаєву знайшли за 10 днів до початку зйомок, провівши перед цим понад 100 кастингів. Анжеліка – учасниця проекту "Танцюють всі", де потрапила у топ-10.

Притула вважає, що українська версія фільму вийшла більш романтичною, аніж іноземна, бо кому, як не землякам, знати про кохання.

Головна причина подивитися: насміятися від душі, отримати естетичне задоволення та, зокрема, відкрити для себе музику прогресивних альтернативних українських гуртів, таких як Brunettes Shoot Blondes та Mountain Breeze.

"Я, ти, він, вона"

За сюжетом стрічки, Максим і Яна прожили у шлюбі 10 років. Стосунки перетворилися на союз, любов – на повагу, а пристрасть – на обов'язок. І коли на горизонті з’являються спокусливі перспективи… пара вирішує розлучитися. Чи змінить ситуацію випробувальний місяць, наданий суддею?

По суті ця комедія – дебют Зеленського, як режисера, але загалом десята стрічка виробництва студії "Квартал 95", але перша, створена за фінансової підтримки Держкіно (17,6 млн грн, або 49% бюджету фільму).

"Ще 10 років тому, коли ми почали робити перший ромком для нашої країни, ми вже тоді рівнялись на голлівудські фільми, бо у виробництві цього жанру, як не крути, але Америка – номер один….Наша історія могла б статися в житті будь-кого з глядачів, навіть якщо вони не одружені, але перебувають у стосунках. Люди, які колись були шалено закохані, майже втратили свої почуття, не відчувають щастя – мені здається, це абсолютно життєва ситуація. Заради любові людина готова на дуже багато, це взагалі унікальний мотиватор", – сказав режисер, продюсер і виконавець головної ролі Володимир Зеленський.

Головна причина подивитися: упевнитись, що комедій українського виробництва у вітчизняному прокаті більшає, і разом з тим отримати альтернативу у виборі фільмів для того, щоб легко провести кіновечір у компанії друзів та коханих.

Нагадаємо, актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула вперше показав брата-красунчика, який полонив серця українок.

Також "Знай.ua", у Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський побився із росіянином, який ображав Україну.