Знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто тішить шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. Зірка відома своїми епатажними витівками, які також часто потрапляють в мережу. І якщо недавно Гага вражала шанувальників ніжними і жіночними образами, то тепер, схоже, знову повернулася до епатажу.

Цього разу знаменитість опублікувала досить екстравагантну фотографію у відвертому образі. Вона позує в сріблястому блискучому платті, яке нагадує диско-кулю, і поправляє мікрофон на голові. Блакитне волосся Леді Гаги розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі дуже яскравий і зухвалий макіяж з помаранчевою помадою і товстими стрілками на очах.

Співачка не дивиться в камеру, вона зосереджена на мікрофоні, мабуть готується до виступу. Зірка не підписала свою фотографію, проте геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Park Theater, що в Лас-Вегасі. Шанувальники артистки в захваті від її фотографій в мережі і засипають Гагу компліментами в коментарях. Деякі зазначили, що жіночні образи зірки їм подобаються більше.

"Подивіться фільм "Народження зірки". Боже мій, я була в сльозах, я так не плакала ніколи. Відмінний фільм, і ви виконали приголомшливу роботу", "Подивіться на цей колір губ", "Її вбрання виглядає приголомшливо!", "Я тебе люблю", "Ви стали легендою", "Ми так пишаємося тобою", "Королева", "Приголомшлива Гага", "Любов мого життя", "Дуже красива дівчина, цілую тебе", "Королева поп-музики", "Ти чудово виглядаєш", "Обожнюю тебе", - пишуть фанати в коментарях до фото Гаги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.