Експерти визначили найпопулярнішу пісню у 2018 році за частотою звучання на радіо. Нею виявилася пісня відомого українського виконавця Сергія Бабкіна під назвою "Де би я".

Варто зазначити, що список топ-пісень на українських радіостанціях вклюючає в себе 40 композицій. Із них 25 належать українським артистам, натомість лише 22 виконуються українською мовою. Ще дві звучать англійською та одна російською.

У 2017 році кількість українських пісень в рейтингу становила лише 18 позицій, а роком раніше - 13. Решта композиції в ТОП-40 належать артистам США (4), Великобританії (3), Німеччини (2), Молдови (2), а також по одному з Литви, Франції та Росії.

У столичному палаці "Україна" співак Сергій Бабкін представив своїм шанувальникам свій новий альбом "Музасфера".

Послухати нове і насолодитися композиціями, які вже стали хітами, прийшли сотні шанувальників, зібравши повний зал. Особливо радісно публіка зустріла давно улюблені нею композиції: "Де б я", "Хто далі йде", "Привіт, Бог" та інші. Глядачі підспівували разом зі своїм кумиром. Виконання Сергієм Бабкіним своїх пісень щирий і душевний створило в залі по-справжньому домашню і затишну атмосферу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Бабкін показав кадри з молодості: справжній Цой.

Відомий український співак, автор пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто радує фанатів в Instagram душевними знімками. Нещодавно знаменитість показав кадр з юності. Так, позував артист в образі Віктора Цоя, зізнавшись, що друзі часто просили його скопіювати культового виконавця.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На горі, в горах або в болоті: Бабкін показав, чому українці виживуть навіть у великий потоп.

Також "Знай.uа" писав, що "Танці з зірками": Бабкін, Гайтана і Кароль зійдуться на паркеті.