Відома американська поп-співачка, яскрава зірка 90-х Крістіна Агілера не згасла і продовжує збирати натовпи шанувальників. Артистка активний користувач соцмережі Instagram і часто радує свою аудиторію новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Також Крістіна славиться своїми зухвалими образами і епатажними витівками.

Так і цього разу зірка вирішила показати своїм фоловерам незвичайний наряд. На фотографії, яка з'явилася в записі Агілери, вона позує у фіолетовій шубці на голе тіло. Співачка трохи скинула шубку і з плечей, таким чином оголюючи їх і зону декольте. Волосся Крістіни завите і укладене в акуратну зачіску і густо посипане блискітками. На обличчі зірки яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою, ще й язик висолопила.

У підписі до фотографії Крістіна Агілера написала: "Побачимося через два дні. #RockinEve. Прямий ефір з Таймс-сквер на ABC 8 / 7c". Численні шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати новий образ виконавиці. Частина фоловерів засипає її компліментами в коментарях, а інші вважають, що співачці потрібно схуднути, і взагалі бути трохи скромніше.

"Абсолютно неймовірно! Було б приємно бачити тебе на Таймс-сквер, але я буду працювати далеко від Таймс-сквер", "Ти виглядаєш сенсаційно", "Моя королева", "Вона чудово оформлена", "Ти збираєшся зробити це, королева?", "Я не можу чекати!", "Привіт, красуня Крістіна. Ти була однією з моїх перших знаменитостей, і ти все ще при ділі", "Одна з найвпливовіших знаменитостей у світі", "Якби ви були тут, у Лас-Крусес, Нью-Мексико... Я уявляю, як швидко будуть розпродані квитки. Просто почути ваш прекрасний голос наживо на концерті. Так дивно спостерігати наживо", - пишуть в коментарях до фото Агілери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Крістіна Агілера розповіла, що почуває після культового поцілунку Мадонни і Брітні Спірс.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Агілера показала свої солідні "диньки".

Також портал "Знай.uа" писав, що Крістіна Агілера розстебнула блискавку і показала щедрі дари природи.