Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, яким анонсувала свій концерт на українському телеканалі Інтер.

Раніше стало відомо, що співачка приїжджала в Київ, щоб заспівати на цьому телеканалі. Тоді на її сторінці з'являлися фотографії з закулісся телеканалу, але тоді мова йшла про новорічне шоу. Тепер же Лорак анонсує трансляцію її концертного шоу "Діва", з яким вона їздить по російських містах. До того ж, 8 грудня трансляція її шоу відбулася на путінському Першому каналі в Росії.

На відео, яке з'явилося на сторінці Ані Лорак, видно фрагменти її концерту, на них співачка постала в різних образах з масштабними декораціями, підтанцьовкою та шоу-програмою. У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Вмикай сьогодні! (29 грудня, - ред). Повна версія концерту шоу DIVA. На телеканалі Інтер! #шоудива #ukraine #інтер. @olegbodnarchuk".

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього відеоанонсу і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому все це не сподобалося. Деякі дорікнули Лорак в тому, що спочатку шоу показали на російському телеканалі, і тільки тепер його транслювали в Україні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Сподіваюся у 2019 все-таки будуть концерти в Україні!", "Дуже круте шоу! Ані Лорак цього варта", "Вами пишається весь світ! Вами пишається Україна. І хто б що не говорив – Україна любить Вас, вона чекає, сумує", "А мені не сподобалося шоу. Зовсім. Навіщо копіювати Кіркорова, адже він один такий і його вже не переплюнеш?", "Кароліна, спасибі величезне за це шоу на Інтері. Ви приголомшлива, справжня DIVA", "Таке красиве шоу для таких жахливих пісень", "Дістала Лорак вже зі своїм маскарадом, який злизала під копірку у зарубіжних зірок!", "Дивилася. Це грандіозне шоу. Ти королева", "Ви королева, а не Кароліна. Єдине, що пригнічує, як можна зрадити вам. Такого ідіота не знаю більше, як ніж ваш колишній", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".