Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в дивному вбранні. На ній червоний пуховик, червона кепка з козирком і сонцезахисні окуляри. Волосся артистки розпущене, вона тримає руку біля обличчя, як би знімаючи окуляри, і фотографує себе в дзеркало. За словами Лободи, вона готується до концерту в московському Крокус Сіті Хол. "У вас вихідні? А у нас танці за розкладом. #подготовкакКрокусам#продолжение. ХОЧУ НА КАНІКУЛИ!", - написала зірка у підписі до фотографії.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами в коментарях. А деякі помітили втомлений вигляд Світлани і порадили їй більше спати і відпочивати. Зазначимо, що нещодавно Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирках, сталося це напередодні її концертів у Москві. Тоді артистка пообіцяла фанатам, що проведе концерти в січні 2019, тепер, мабуть, готується саме до них.

"Якщо немає ідеальних людей, то хто тоді ви?", "Оригінальний знімок. Приємна зовнішність, бездоганність у всьому", "Вам дуже личить", "З наступаючим Світлана! Ми вас любимо", "Хочу такий пуховик", "Суперзірка", "Така крута", "Вам личать ці окуляри", "Красуня", "Така красива, просто обожнюю", "Вихідні? Підготовка до нового року проходить метушливо", - пишуть в коментарях до фото Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.