Відомий український шоумен, співак і продюсер Володимир Зеленський відверто зізнався, що сильно дорожить людьми, з якими йому довелося вирости, і він завжди бореться за ці теплі стосунки.

Відомо, що в "Кварталі 95" велика частина акторів з Кривого Рогу - рідного міста Володимира Зеленського. І також, наприклад, Алексанр Пікалов, який грає на сцені екс-президента України Віктора Януковича. Про це пише портал "Політека".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Кілька ключових авторів – криворіжці: Вадик, Рома Омаров, Юрій Крапов, з яким ми граємо парні номери. Олена Кравець", – перерахував Володимир Зеленський.

Також він з теплотою і болем згадав про улюбленого в колективі музиканта, який шість років тому розбився на автомобілі – заснув за кермом. Що цікаво, творчий колектив не забуває свого колегу. Актори щороку приїжджають в Кривий Ріг і приходять до друга на могилу вшанувати його пам'ять.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Зробили йому гарний пам'ятник, він курив червоні "Мальборо" – ми вже не куримо, покидали, тільки коли нервуємо, можемо, але на могилі – це святе", — розповів керівник "Кварталу 95".

Варто нагадати, що в Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" з Володимиром Зеленським трапився досить несподіваний і неприємний інцидент. Нещодавно в одному з інтерв'ю артист зізнався, що навіть без бійки не обійшлося. Хтось просто із зали вигукував образливі слова, і гуморист, не вагаючись, кинувся у бійку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що навколо кандидатури на крісло президента України Володимира Зеленського продовжує ходити багато чуток і домислів, шанувальники з нетерпінням чекають на офіційну заяву шоумена. Однак днями ситуація дещо прояснилася - шоумен і засновник студії "95 Квартал" Володимир Зеленський підтвердив, що може стати кандидатом на президентських виборах.

Нагадаємо, Зеленський потролив популярний напрям: "дзеркало, красуня, дорога в Європу".

Як повідомляв Знай.uа дівчатка Зеленського не на жарт розлютили фанів Тіни Кароль.

Знай.uа писав, Зеленський пояснив, як закінчить війну на Донбасі: з лисим домовимося.