Днями у Лас-Вегасі із пафосом відгримів перший анонсований концерт Леді Гаги із серії "Enigma".

Леді Гага
Леді Гага

Про це пишуть американські ЗМІ та публікують фото непересічної музичної події.

Виступ співачки пройшов у космічному стилі. Перед концертом артистка показала тизер, в якому засвітила незвичних персонажів, зокрема, космічну білявку з електричними зарядами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ролик був подібний до футуристичного блокбастера в стилі відеоігор, про що відзначили користувачі мережі.

Цю яскраву тему Леді Гага продовжила під час концерту в Лас-Вегасі. Хоч там і не було футуристичного альтер-его зірки, однак її образи здивували всіх прихильників.

Співачка виходила на сцену у блискучому боді та блакитній перуці, сріблястому костюмі, чорно-зеленому латексному вбранні та фіолетовому купальнику. Всі образи були епатажними та досить звабливими.

Нагадаємо, знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто тішить шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram.

Леді Гага
Леді Гага

Зірка відома своїми епатажними витівками, які також часто потрапляють в мережу. І якщо недавно Гага вражала шанувальників ніжними і жіночними образами, то тепер, схоже, знову повернулася до епатажу.

Цього разу знаменитість опублікувала досить екстравагантну фотографію у відвертому образі. Вона позує в сріблястому блискучому платті, яке нагадує диско-кулю, і поправляє мікрофон на голові. Блакитне волосся Леді Гаги розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі дуже яскравий і зухвалий макіяж з помаранчевою помадою і товстими стрілками на очах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто тішить шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. Цього разу артистка вирішила похвалитися фоловерам, що стала героїнею обкладинки нового номера журналу The Hollywood Reporter.

Також Знай.ua писав про те, що оголошені номінанти 61-ї музичної премії "Греммі", яку вручає Американська академія звукозапису.