Народний артист України Павло Зібров чи не вперше вирішив припинити змагатися за жіночі серця із Олегом Винником і відкрито назвав його секс-символом країни.

Свою думку про Винника Зібров висловив, розповідаючи про те, на чиї концерти зараз ходить із задоволенням. Примітно, що він назвав популярного артиста "Олежкою".

"До своїх. Ходжу із задоволенням з тими, з ким я виріс, з ким мені цікаво. Ходжу до Іво Бобула, — прекрасний співак, унікальний співак. Ходив до Оксани Білозір, до Кудлай (Алли. — Ред.), до Повалій (Таїсії. — Ред.), Білоножко (Віталія і Світлани. — Ред.). Ходив до Олежки Винника. Секс-символ новий з'явився. Я екс-секс-символ України", — відверто поділився Зібров.

Олег Винник
Олег Винник

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цікаво, що ще кілька місяців тому Зібров нарікав – Винник забрав нібито більшу частину його жіночої аудиторії, але нещодавно артист чомусь докорінно змінив свою думку.

Про конкуренцію з Винником жартома чи всерйоз, але також говорив і гуморист Сергій Притула – мовляв, у кожному місті, куди він приїздить із концертами, поруч із афішами "Вар'яти-шоу" обов'язково бачить фото співака.

Сергій Притула
Сергій Притула

Втім, публіка у них зовсім різна, хоча до Притули частіше йдуть жінки, що помітно на виступах як у великих містах, так і у провінційних.

Дивіться: інтерв'ю з Зібровим

Нагадаємо, Джамала відмовилася від головної новорічної традиції. Як повідомляв "Знай.ua", Педан затьмарив Мягкова у версії "Іронії долі". Також "Знай.ua" писав, померла легендарна британська акторка і зірка серіалу "Доктор Хто" Джун Уітфілд.