Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася подарунком прямо з Пітера - кріслом-туфелькою у "весільному стилі". Так, артистка зізналася, що зовсім скоро виходить заміж за нового залицяльника, ім'я та обличчя якого тримає в таємниці.

"Перший передноворічний сюрприз! Весільна туфелька від компанії «Еталон» з Пітера! Ця туфелька удосконалено під моє майбутнє весілля моїми друзями Володею Козирєвим і Мішею з рідного Пітера.😊 Як символічно! ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери помітили недобре: "Товариші, ще ранок,а вона вже готова,піпець", "Алкоранок в повному розпалі😂", "Вже зранку до поросячого виску в мотлох😂", "Почався в колгоспі ранок 🙄".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.