Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже смішне відео, на якому однорічний син Гектор намагається облизати вітрину з тортиками. Так, артистка пожартувала, що насправді вона така пухкенька саме в малюка, а не навпаки.

"Ну взагалі, тепер зрозуміло, в кого я така пухкенька! У сина 😂 Перед цим він намагався лизнути вітрину ! Це теж у мене 😂 З Наступаючим !", - посміялася Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "А хто б встояв!?!", "😍🔥🤣Ань,я просто закохана в свого синочка,такий мілашний😂", "Лапуська такий😊", "Який солоденький!!!😘".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.