Український гурт KAZKA, що набрав останнім часом шаленої популярності, випустив англомовну версію треку "ПЛАКАЛА". Автором слів пісні стала британська співачка і композитор Лора Уайт.

Прем'єра нової пісні CRY відбулася на YouTube-каналі групи 28 грудня.

"Є якась магія в тому, що про нашому краї заговорили у світі завдяки пісні "Плакала". Ми вирішили, що це знак долі, який не можна ігнорувати, і перетворили плакала в англійський CRY. Сьогодні ми представляємо дуже важливий для нас трек, який, сподіваємося, познайомить всю планету, не тільки з українською культурою, але і з співочої української душею. Зустрічайте, вже добре знайома, але абсолютно нова: KAZKA - CRY,"– прокоментувала вихід пісні KAZKA.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фронтвумент гурту Kazka Олександра Зарицька постала у відео з моторошними синіми потьоками на обличчі, ні би від туші. Вона одягнена у все червоне, навіть капелюх на дівчині такого ж кольору. Інших учасників гурту у відеороботі немає.

Нагадаємо, Kazka “заплакала” англійською, але фанати не оцінили: українську версію не заміниш нічим. Пісня отримала назву "Cry", що й не дивно.