Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим селфі в дзеркалі. Так, дівчина позувала у відвертому салатовому купальнику, показавши свої силіконові форми.

За 11 годин відео набрало 419 тис. переглядів. Коментарі розважлива Квітко чомусь приховала, адже її фігура виглядає зовсім не такою тендітною, як на фото, а фанати вже не в перший раз відзначають, що Анастасія перебільшує з фотошопом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.