Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше за досить довгий час показала старшу доньку Єву. Так, артистка прорекламувала один з магазинів брендового дитячого одягу, а шанувальники залишилися в захваті.

"Маленька Lo ❤️❤️ стільки подарунків 🔥", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Гарненька...., лялечка....😍", "Ваша копія👌🏻😍😍😍😘💋💋💋👸🏻", "Така крута дівчинка ❤️😻", "Мамина доча 😊", "Відчувається мамин стиль !!! ❤️❤️❤️ Маленька суперзірочка !!!🔥❤️🔥".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.