Відомий український музикант Сергій Бабкін відправився з сім'єю відпочивати у Лапландію.

Про це свідчать нові фото, які Бабакіни опублікували на своїх сторінках в Instagram.

"Другий день в Лапландії. Що ми дізналися. Вранці прокидаємося о 9.00. На вулиці темно, як вночі. В 10.00 починає світлішати. Повний світловий день починається о 11.30 і триває до 14.30. О 15.00 вже майже темно. Виявляється зараз (в зимовий період) тут полярна ніч. Щоб зробити фото при денному освітленні, у вас всього 3 години. В інший час скрізь горять ліхтарі, гірки всі освітлені в темний час доби. Кататися можна до 19.00, потім ліхтарі відключають і всі йдуть на вечерю",
– розповіла дружина Сергія Сніжана Бабкіна.

Також вона додала, що у Лапландії дуже холодно і стояти на місці неможливо, тому потрібно постійно рухатися.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Повітря сухе і тому мороз щипає сильно! Треба дуже тепло одягатися! Сьогодні ми провели на гірках понад 5 годин!" – зазначила Сніжана.

Натомість Сергій Бабкін вирішив розважити шанувальників та виклав фото з кумедним підписом.

"Постійне відчуття, що ми всі тут космонавти на Землі. Особливо, коли знімаємо лижі. В лижних черевиках і в лижних костюмах всі ходять, ніби в невагомості. Така смішна походка. Уявляємо, що ми на космічній станції", - написав під фото артист.

Нагадаємо, експерти визначили найпопулярнішу пісню у 2018 році за частотою звучання на радіо. Нею виявилася пісня відомого українського виконавця Сергія Бабкіна під назвою "Де би я".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На горі, в горах або в болоті: Бабкін показав, чому українці виживуть навіть у великий потоп.

Також "Знай.uа" писав, що Бабкін показав кадри з молодості: справжній Цой.