На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відома українська телеведуча Ольга Фреймут розмістила рідкісне спільне фото зі своїм чоловіком Володимиром Локотко, за сумісництвом генеральним директором Нового каналу, про що повідомляє Clutch.

Даний знімок зроблений під час того, як Фреймут ніжно обіймає кохану за шию і цілує в щоку. По всій видимості, зворушливий момент був зроблений кимось із близьких для пари людей, вдало щелкнувшем камерою.

Ольша Фреймут раніше вразила шанувальників схожістю зі своєю матір'ю. Цю фотографію телеведуча підписана так: "Ну ось вже завтра закінчиться рік. Найцікавіший рік мого життя — стільки випробувань, стільки уроків, стільки викликів. Але адже це шанс перевірити себе. Силу духу і серця. Інтуїцію і Богом даний розум. Обожнюю кожну пережиту секунду цього року".

Фанати Фреймут від побаченого прийшли в неймовірний захват і її фото з чоловіком засипали коментарями і побажаннями парі всього найкращого.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ось деякі з коментарів: "Який ваш чоловік задоволений від того, що ви обіймаєте його", "Ви така красіва пара. Володимиру дуже пощастило", "Оля, ви дуже мудра! Вашому чоловікові пощастило! Дай бог вам здоров'я і щастя, постійно вас читаю! І мені дуже подобається ваше ставлення до реального життя", "Чарівна пара", "Ой, які ж ви классненькие. Миле фото", "Які гарні", "Бережіть одне одного".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська телеведуча, незважаючи на часті розповіді про неминучої старості, не гребує уколами краси. Як з'ясувалося, знаменитість нерідко використовує процедуру біоревіталізації для додання пружності шкіри і збільшення губ.

Як повідомляв портал "Знай.uа": проснувшись люди виглядають трохи постарілими, а в зимову пору року виглядають старше відразу на чотири роки. Причина цього явища – застій води, що є наслідком поганого сну.

Також "Знай.uа" писав, що Фреймут підробляє рознощиком шоколадок, розігруючи місячний їх запас серед передплатників своєї сторіночки в соціальних мережах. Це написано в коментарі до фото, на якому знаменитість позує з оберемком шоколадок.