Буквально на днях 17-річна онука легендарної української співачки Софії Ротару поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з незвичайної фотосесії. Багато її підписників відзначило, що перейнялося святковою та зимовою атмосферою.

Яскраві знімки Соня Євдокименко опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Внучка Софії Ротару постала перед багатотисячною аудиторією в білосніжному образі снігуроньки. Вона позувала біля високих ялинок, покритих пухнастим снігом, у білій об'ємній шубі, а на її руках сиділа маленька собака.

Як відомо, внучка Софії Ротару взяла творчий псевдонім Sofia Eve і оголосила про випуск першого синглу. Пісня вийшла у світ в листопаді 2018 року. Ймовірно, дівчина вирішила йти слідами своєї бабусі. Однак 17-річна Соня Євдокименко намагається підкорити не тільки шоу-бізнес, але і світові подіуми.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш того, вона успішно працює моделлю за кордоном, знімається для російських глянців і проводить багато часу в столиці моди – Мілані. Варто відзначити, що Соня легко позує перед камерою і веде себе досить невимушено.

Нагадаємо, що у соцмережах у Соні Євдокименко то і справа з'являються барвисті і досить відверті фото. Зазвичай вони захоплюють фанатів, але на цей раз Соня опублікувала щось таке, що навіть вірні фоловери визнали перебором.

Як повідомляв портал Знай.uа, Софія Ротару заявила, що не буде виступати в Росії. Співачка прийняла це рішення, "щоб не нагнітати ситуацію і не провокувати радикально налаштованих співвітчизників".

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно 71-річна українська співачка Софія Ротару втратила свідомість прямо під час концерту, чим неабияк схвилювала шанувальників, які були стурбовані самопочуттям улюбленої артистки.