Наприкінці 2018 року, на відміну від інших, не так багато з'явилося святкових пісень, втім, кілька зимових хітів все ж таки заслуговують на увагу слухачів, ось найкращі з них:

Melovim - "Чудова мить"

Для представника України на "Євробаченні 2018" це всього лише четверта пісня українською – всі інші англомовні, але на цьому він зупинятися не збирається. Артист вперше показав на відео свою родину – людей, які вірили в нього на кожному етапі життя:

"Це моя перша пісня. Вона - про мою сім'ю. Вона про те, як красиво у нас проходить Новий рік - "із татовим вином" і "маминим теплом". Ми так часто співаємо про все на світі, і так мало - про сім'ю, найголовніше, що у нас є. Мені дуже хочеться, щоб, слухаючи цей трек, кожна людина переносився до рідного дому, де б ви не були", - зазначив Melovin.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Дивіться: Melovin, "Чудова мить"

Катя Бужинська - "Білосніжна зима"

Кліп Катерина Бужинська знімала на початку зими, на майданчику вирішили відтворити атмосферу свята і диско

"ми вирішили піти від того, щоб показувати зовнішність головного героя. Для всіх це - снігова людина. Мені здається, до нього не можна ревнувати або будувати здогади про наш роман. Хіба що в жарт", - прокоментувала співачка.

Дивіться: "Білосніжна зима", Катя Бужинська

Ірина Білик - "З новим роком, Україно!"

"Я хочу подарувати Україні нову пісню з новорічним назвою і побажанням "З Новим роком, Україно!", я хочу вкласти навіть в назву пісні зовсім інший меседж. Для України наступний рік повинен бути дійсно абсолютно новим, роком без війни, без сліз, без політичних чвар. Я впевнена, що після того, як цю пісню прослухають усі українці, настане чарівний час і в нашу країну прийде світле, яскраве, веселе і прекрасне життя", - пояснила вона.

Дивіться: "З Новим роком, Україно!", Ірина Білик

Гурт "Фіолет" - "Бережи себе"

Автором слів до пісні "Бережи себе" традиційно став фронтмен гурту Сергій Мартинюк, співавтором музики Роман Андрухів, а саундпродюсером виступив Артур Данієлян:

"Бережи себе" - саме про те, що ніколи не варто зупинятися на шляху до своєї мети. Тепло, яке живе всередині нас, - це найголовніше. Їм ми можемо зігріти не тільки себе, а й оточуючих", - говорить Мартинюк.

Дивіться: "Бережи себе", Фіолет

Нагадаємо, Нікітюк записала веселе новорічне відео. Як повідомляв "Знай.ua", студія "Квартал 95" в новорічну ніч показав пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" на честь Нового року. Також "Знай.ua" писав, Лорак виступила у Новий рік на російському святі.