Прихильники нейомвірно захоплені новим образом Примадонни естради Алли Пугачової.

Чоловік відомої російської співачки Алли Пугачової, відомий гуморист Максим Галкін привітав своїх дописників в Instagram з Новим роком.

На своїй сторінці він опублікував відео з Пугачовою, де вона з'являється в досить незвичному образі: з прямим волоссям попелястого кольору і з чубком. Також артистка позує в чорній міні-сукні-балахоні.

"Дякую року, що йде, за те, що він приніс. Посміхайтеся прийдешньому й тримайте міцно за руки своїх близьких! З любов'ю, ваші Пугалкіни", - написав він.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Російський співак Філіп Кіркоров поділився деякими деталями життя з Примадонною російської естради Аллою Пугачевою. Вони були яскравою парою і артист досі не може пробачити собі, що втратив цю жінку.

Кіркоров наголосив, що до цих пір вважає себе винним у тому, що шлюб з Аллою Борисівною розпався, а також розповів деякі подробиці їхнього спільного життя. Артист через стільки років вирішив зізнатися, що в житті і на сцені Примадонна зовсім інша.

Як повідомляв Знай. ua, Алла Пугачова шокувала новорічним привітанням: пряме послання Путіна. Повідомлення з'явилося під фото дітей Пугачової.

Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.