Український телеведучий Сергій Притула привітав українців з Новим роком. Він виголосив промову в смокінгу та з келихом шампанського в руці.

Надзвичайно патріотичне та емоційне відео гуморист опублікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

На початку відео Сергій Притула зазначив, що він не є президентом,тому не буде стверджувати, важким або легким був минулий рік, але він вважає, що в Україні все буде добре.

"Цей рік буде роком жовтої свині. Українці, я вам авторитетно заявляю - це буде наш рік. Поки "мурашки біжать", коли чуєш гімн України. Поки щемить серце, коли піднімається прапор, все у нас буде добре ", - сказав Притула.

Також гуморист зазначив, що в українців все буде добре, поки армія "потихеньку-помаленьку відбирає те, що є наше" і не віддає жодного сантиментра української землі ворогу. Поки громадяни будуть пам'ятати, кому насправді належать Крим, Донецьк і Луганськ, все буде добре.

У коментарях користувачі привітали гумориста у відповідь, а також назвали його мова душевної і щирої. Деякі навіть закликали Притулу податися в президенти. Фанати побажали відомому гумористу успіхів в кар'єрі, миру, щастя і завжди залишатися щирим патріотом України.

Нагадаємо, що в Україні була знята романтична комедія "Секс і нічого особистого" з шоуменом Сергієм Притулою у головній ролі. Він же, до речі, трохи змінював сценарій під свого героя. Вийшло багатообіцяюче – за перший вікенд касовий збір комедії склав 11 млн 363 тис. 947 грн.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український гуморист Сергій Притула нещодавно після одного з концертів у Тернополі зустрівся з братом Василем, і зробив дуже емоційне фото, яке припало до душі шанувальницям.

Раніше потрал "Знай.ua" писав, що Притула показав брата-красунчика.