Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк потрапила у незручну ситуацію: перед Новим роком 31 грудня невідомі розбили скло машини знаменитості.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Про це вона розповіла в Instagram-Stories на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі.

У відео Леся Нікітюк показала, що невідомі розбили бічне скло її машини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Думала, що хтось розбив шампанське, але ні. Це розбили бічне скло моєї машини. З Новим роком! Бий посуд – я плачу", – прокоментувала телеведуча.

Крім того, зірка показала сусідній автомобіль, у якого немає передньої решітки.

"Чоловікові якомусь решітку вирвали. Напевно, здали на металобрухт. Падлюки", – додала Нікітюк.

Раніше ми писали, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове відео, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі з собакою на руках.

На відео, яке з'явилося в записі зірки, вона позує стоячи біля ялинки і тримаючи свого улюбленця на руках. Леся Нікітюк одягла чорне вбрання з відкритими плечима, а на її голові милий чорний беретик. Волосся телеведучої розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У кадрі також видно хлопавку, яка згодом вибухає, але замість звичного конфетті з неї вилітають "долари". В цей момент все відбувається, як у сповільненій зйомці, Леся регоче, а от її улюбленець злегка наляканий тим, що відбувається.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.