Примадонна російської естради Алла Пугачова не перестає радувати численних шанувальників моложавим зовнішнім виглядом, а особливо вдало зірка продумала свій образ для Новорічної ночі.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про те, як співачка зустріла свято, пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Алла Пугачова та Максим Галкін святкували у своєму замку в селі Грязь. Зіркова сім'я запросила на Новий рік близьких: Крістіну Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і донькою Клавдією, бізнесвумен і найкращу подругу Пугачової Аліну Редель із сім'єю.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Запросили на урочистості й старшого брата гумориста Дмитра Галкіна із сім'єю. Алла Пугачова 1 січня на своїй сторінці в Instagram виклала фото з Дмитром та його близькими. На цьому знімку Пугачова продемонструвала своє новорічне вбрання - "золоту" міні-сукню.

Шанувальники в один голос відзначають, що Примадонна на ньому, як мінімум, на 20 років молодша від свого паспортного віку.

"Пугачова все стрункіша і стрункіша", "Аллочка така худенька і красива!", "Розкішна Алла Борисівна", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, прихильники нейомвірно захоплені новим образом Примадонни естради Алли Пугачової.

Чоловік відомої російської співачки Алли Пугачової, відомий гуморист Максим Галкін привітав своїх дописувачів в Instagram з Новим роком.

Максим Галкін
Максим Галкін

На своїй сторінці він опублікував відео з Пугачовою, де вона з'являється в досить незвичному образі: з прямим волоссям попелястого кольору і з чубком. Також артистка позує в чорній міні-сукні-балахоні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський співак Філіп Кіркоров розповів про деякі подробиці життя з примадонною російської естради Аллою Пугачовою.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Вони були яскравою парою і артист досі не може пробачити собі, що втратив цю жінку.

Кіркоров повідомив, що досі вважає себе винним у тому, що шлюб з Аллою Борисівною розпався, а також розповів деякі подробиці їхнього спільного життя. Артист через стільки років вирішив зізнатися, що в житті і на сцені Примадонна зовсім інша.

Також Знай.ua писав про те, що знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком.