Новорічні шоу вже закінчилися, проте, в них не брала участі чи не найбільший головний символ – Алла Пугачова. Те, що примадонна не стане брати участь у святкових програмах, стало ясно в середині грудня.

Представники Пугачової пояснюють, що вона набирається сил перед ювілейним концертом в Кремлі.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Та ж історія сталася і з її участю в новорічних корпоративах, гроші з яких – чи не головний її заробіток. Пугачова не захотіла їхати з дому на Новий рік, навіть незважаючи на те, що їй пропонували триста тисяч євро за виступ. Алла Борисівна не поміняла роботу на домашній затишок, залишившись у колі близьких.

Пугачова і Галкін зустріли Новий рік у своєму заміському замку, куди приїхала вся рідня. Разом з ними Новий рік зустрічала Крістіна Орбакайте і її чоловік Михайло Земцов, їх дочка Клавдія, краща подруга примадонни Аліна Редель разом з сім'єю, старший брат Галкіна Дмитро, його дружина і діти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Алла Пугачова шокувала новорічним привітанням: пряме послання Путіна

Знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком. Вона заявила, що росіяни хочуть жити у світі без воєн.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З наступаючим Новим роком. Ми всі діти Росії хочемо жити під мирним небом. Дідусь Мороз,визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій. Хай завжди буде мама, хай завжди буде тато, хай завжди буде мир", — написала Пугачова.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Алла Пугачова вразила публіку запальним танцем у міні

Зірка російської естради Алла Пугачева викликала справжній фурор серед шанувальників.

Місяць тому співачку запросили на святкування Дня народження Ольги Крутий. Після розкішного святкування зірки знялися у коротких відео, передає журнал starhit.

Також Знай.ua" писав про те, що Кіркоров розкрив всю правду про Пугачової: жорсткий суворий чоловік

Російський співак Філіп Кіркоров розповів про деякі подробиці життя з примадонною російської естради Аллою Пугачевой. Вони були яскравою парою і артист досі не може пробачити собі, що втратив цю жінку.

Про це він розповів у документальному фільмі "Колір настрою".