Популярна російська актриса Єлизавета Боярська опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій зображена вся її сім'я в момент святкування Нового року. На знімку присутній і батько дівчини – актор Михайло Боярський, який в черговий раз знятий без свого знаменитого капелюха.

Крім Єлизавети Боярської та її батька на знімку також присутні чоловік дівчини (актор Максим Матвєєв), брат (депутат Держдуми РФ), мати Лариса Луппіан і тітка Катерина Боярська.

Не так давно відомому артисту виповнилося 69 років. Боярський зізнався, що найкращим подарунком стало народження онука Григорія. Це друга дитина Єлизавети і актора Максима Матвєєва – до цього в квітні 2012 року на світ з'явився первісток Андрій.

Новий рік, як співак і планував, він зустрів у сімейному колі, закінчивши всі свої робочі справи 27 грудня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що влада Венеції принялы рішення здирати з туристів, що подорожують як наземним, так і повітряним транспортом, новий податок. У заяві йдеться про введення плати у розмірі від 2.5 до 5 євро з однієї людини. Також автори проекту розповідають, що всі деталі, пов'язані з новим податком, поки остаточно не затверджені. Передбачається, зокрема, що плата буде стягуватися з операторів та авіакомпаній, які забезпечують поромні та автобусні перевезення, а надбавку автоматично внесуть у вартість квитка, в результаті чого туристам тепер потрібно розщедритися на подорожі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у п'ятницю, 28 грудня, невідомі в Подільському районі столиці побили популярного українського виконавця Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO. У Києві відразу ж оголосили план перехоплення і все копи дружно кинулися на пошуки зловмисників. Марки автомобілів, як і їх номерні знаки, встановлені та опубліковані раніше.

Також "Знай.uа" писав, що відомий російський актор під час святкування свого дня народження зганьбився, грубо відізвавшись про свою дружину, яка сиділа поруч. Як вважає знаменитість, його дружина ні на що не здатна і живе доти, поки живе він.