Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмового шпагату. Волочкова по прильоту на острови спочатку напилася і відіспалася, а потім помчала вимірювати пляж своїм шпагатом. Принаймні, в цьому впевнені її шанувальники, адже напередодні балерина опублікувала декілька відео в сторіс, на яких ледве може говорити.

На знімках, які з'явилися на сторінці Волочкової, вона позує в позі шпагату на піску. На ній маленький рожевий купальник, який, на думку фоловерів, вона позичила у дочки – вже дуже він маленький. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати ці фотографії і відео в сторіс.

"Мальдіви бувають різні", "Крім шпагату на щось здатна?", "Пісок пливе в районі талії. А тут пишуть про форми. Ви що? Вона квадратна в реалі", "А чому у купальнику? Не годиться", "Улюблена поза", "Сторіс жесть. П'яна. І все, що може сказати "прикиньте", "Прикиньте, прикиньте, більше нічого сказати не може", "Прикиньте, Настя в сторіс знову п'яна", "А в сторіс вже язиком ледве меле, нажралась", "Купальник, мабуть, у доньки зайняла. Малуватий щось", "Подивіться її сторіс, поки не видалила. П'янюча в хлам і без кінця: прикиньте, прикиньте. Фу, бля*ь ганебна", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.