Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна продемонструвала більш скромне фото, на якому позує не одна. Так, на фотографіях, які з'явилися в записі Аліни Гросу, вона позує разом зі своєю бабусею. Мабуть, співачка приїхала на свята до Києва до сім'ї. На фотографії Гросу з'явилася на огляд публіки в темному одязі в момент поцілунку – вона притулилася до бабусі і цілує її в щоку. Бабуся вбрана в блакитну кофту з хустинкою на голові.

Фотографія вийшла дуже милою, як і підпис, який Аліна залишила до неї. "Найсімейніший Новий рік. Моя бабуся, мамина мама. Найталановитіший кухар і супер запальничка. Досі коня на скаку зупинить і все господарство тримає сама без помічників. Може навчити вас доїти корову пасти гусей, я вже в темі". Фолловери не змусили себе чекати і почали активно коментувати це миле фото Аліни Гросу з бабусею. Зірку засипають компліментами і привітаннями з святами.

"Гарні, щастя і здоров'я бабусі", "Бабуля це святе", "Яка гарна у вас бабуся! А скільки їй років?", "Здоров'я твоїй бабусі", "Здоров'я бабусі! Бережи і цінуй поки вона жива", "Яке чудове фото", "Так! Наші бабусі вони такі. Дай Боже їм міцного здоров'я!", "Бережіть бабусю, здоров'я і щастя вам", "Красиве фото, а головне таке живе, без фільтрів", "Аліночка, ти найкрасивіша!", "Бабусі міцного здоров'я, довгих років життя. Бережіть її", "Аліна, так Ви селючка?", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.