Голлівудська актриса Ембер Херд розповіла, що її колишній чоловік Джонні Депп страждає роздвоєнням особистості. Про це пише The Hollywood Reporter.

У видання з'явилися документи, які актриса надала суду після звинувачення екс-чоловіка в домашньому насильстві. Серед них є заява про важкий характер Деппа.

"Ми з Джонні дали прізвисько його альтер его, тій частині його особистості, яка переважала, коли він бив мене. Ми називали її Монстром, і так ми говорили про неї протягом багатьох років. Я просто кам'яніла, бачачи його Монстра", - сказано у свідченнях, які давала Херд у травні 2016 року.

Згадуючи день, коли Джонні побив її, вона розповідає, що він кинув у неї телефоном "з таким зусиллям, з яких тільки міг". Потім він почав тягнути її за волосся по квартирі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Він розбив багато скляних речей. Уламки валялися по всій підлозі. Але він не заспокоювався і продовжував кричати", - йдеться у заяві Херд.

Раніше повідомлялося, що популярний голлівудський актор Джонні Депп, відомий по ролі Джека Горобця у "Піратах Карибського моря", здивував зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму з його участю "Фантастичні звірі: Злочини Гриндевальда".

55-річний актор вперше за довгий час з'явився на публіці, для світського виходу він вибрав total black образ: сорочка, піджак та брюки. Акцент Депп зробив на аксесуарах: 5 ланцюгів на шиї, персні на пальцях і сережки-голки у вухах.

Актор практично не посміхався, і виглядав змученим та постарілим.

Нагадаємо, дочка голлівудського актора Джоні Деппа з'явилася на обкладинці модного глянцю V Magazine топлес.

Раніше Знай.ua повідомляв, що популярна американська актриса Ембер Херд з'явилася на сторінках вересневого випуску популярного глянцевого видання Coveteur.

Також Знай.ua писав, відома модель і дочка голлівудського актора Джоні Деппа Лілі-Роуз Депп і його колишня дружина актриса Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці в Торонто.