Студія "Квартал 95" в новорічну ніч показу пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" на честь Нового року.

Дана пародія вийшла під назвою "З каремелькою за щокою - Новорічне звернення Порошенка".

У ролі гаранта виступив Володимир Зеленський. На відео видно, що імпровізованому "Порошенку" дають заздалегідь заготовлений текст святкового звернення до народу. Вже традиційні слова про "важкі часи":

"Шановні українці, ось і прийшов Новий Рік, але правду кажучи, це не тільки моя перемога. Вітаю із завершенням цього року", - сказав Зеленський, вдаючи, що його "герой" просто трясеться за трибуною, ніби від нервування.

Згодом "президент" почав заїкатися і плутати слова від напруження, а до всього йому ще й зробили зауваження, що треба зняти верхній одяг. Екранний "гарант" про це забув, адже на вулиці під ялинкою, де він виголошує привітання, щоб бути "ближче до народу", дуже холодно.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Закінчується все тим, що "гарант" так "зігрівся" рідиною з пляшки, яку йому завбачливо дав помічник, що знімає з себе не лише пальто а й піджак, залишаючись в одній сорочці. Він називає Меркель "чудовим хлопцем" і розповідає, як він "отримав безвіз".

Користувачі під відео залишили свої відгуки на пародію і велику кількість поздоровлень з Новим роком.
"У вас найкрутіші виступи. З Новим Роком",
"Порошенко домігся безвізу з Європою. Це чимало. А вирішення всіх українських проблем, ніби, взагалі неможливо",
"З Новим Роком із вічно немовільної Білорусі!", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, в ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.
Заяву шоумена демонстрували на телеканалі 1+1 замість традиційного звернення Президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все таки йде у президенти, викликало величезний резонанс у мережі.

Також Знай.ua писав, Зеленський розповів, кого призначить на керівні посади: жодного прізвища з Кварталу 95