У Мережі з'явилося зворушливе новорічне фото популярного коміка, артиста студії "95 квартал" Євгенія Кошового зі своєю сім'єю.
Знімок зробив сам глава сімейства Євген Кошовий. На колінах у батька розмістилася менша дочка Євгенія Серафима. Трохи далі дружина Євгенія Ксенія зі старшою дочкою коміка Варварою, поруч стоять теща Євгенія і мама його дружини.
Фото Instagram розмістила Кошова Ксенія разом з привітаннями з Новим роком.

Шанувальники засипали свого улюбленця компліментами, зазначивши душевну атмосферу в сім'ї, підкріпивши побажаннями з Новим роком.

Нагадаємо, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Популярний гуморист і учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів історію кохання зі своєю дружиною Ксенією на українському телеканалі в ранковому шоу. Про це повідомляє видання "БМ" з посиланням на відео історію. Євген Кошовий розповів, що його любовна історія з дружиною виникла з першого погляду. Для залицяння за Ксенією він витрачав всі зароблені гроші. У відповідь на це Ксенія повідомила, що Кошового спочатку серйозно не сприймала.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "Квартал 95" пожартував над Єпіфаній: не завжди вигравати вінницьким.

У новому випуску шоу "Чисто News" вийшло відео під назвою "Нові Мерседеси для Порошенка - Чергове ИЗНАСИРОВАНИЕ Українців". У цьому випуску брали участь Валерій Жидков та Євген Кошовий. Вони обговорили такі теми як: боротьба з глобальним потеплінням в Україні на яке виділили 35 млн. євро, про процедуру розмитнення авто в Україні, то як депутати узаконили віскі, голий забіг у центрі Києва.