Зірка зізналася, що не впевнена, що коли-небудь знову виступить наживо.

Британська співачка Адель, яка на своє 30-річчя втілила образ Роуз з "Титаніка", збентежила шанувальників несподіваною новиною.

За повідомленням видання The Sun виконавиця не буде виступати наживо і більше не дасть жодного концерту.

Стало відомо, що Адель подала заявку на добровільне закриття свого музичного бізнесу та податкової звітності, в якій враховувалися її доходи з виступів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відзначимо, в червні 2017 року Адель зізналася своїм шанувальникам на стадіоні Уемблі, що, можливо, вона більше ніколи не побачить їх на гастролях, оскільки хоче зосередитися на ролі матері - у співачки підростає 6-річний син Анджело.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про Мішель Андраде - співочу пташку болівійсько-українського походження.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що одна людина: в мережі заговорили про повну подібність відомих виконавців. Користувач Twitter порівняв голоси виконавців Адель і Сема Сміта і прийшов до висновку, що це - одна людина.

У своєму твіті юзер @jesse21valona виклав відео з уповільненням пісні Адель "Hello", і її уповільнений голос дуже схожий на голос іншого виконавця - Сема Сміта. Цих артистів і раніше порівнювали за схожість музики і ліричних текстів. Тепер же деякі користувачі підозрюють, що ці виконавці - один і той же чоловік.

Також Знай.ua повідомляв, що Адель здійснила мрію 12-річної дівчинки-аутиста.

Емілі Тамам стояла в руках із табличкою з написом "Моя мрія – заспівати з Адель", побачивши це, улюблениця мільйонів без сумнівів і вагань запросила дівчинку на сцену Манчестер Арени.