Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на вулиці біля моря, тримаючись рукою за стовпчик огорожі на набережній. Віталій вийшов на прогулянку в яскравому образі. На ньому чорні джинси, темно-синій светр і бірюзова курточка. Артист не дивиться в камеру, його погляд спрямований кудись у далечінь, а на тлі видно воду, чайок і величезну яхту. Шанувальники припустили, що Віталій гуляє десь в Туреччині.

Артист не підписав свою фотографію, не залишив він і геолокаціі, так що фанати можуть тільки здогадуватися, де було зроблено фото. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака.

"Дуже гарно", "Стамбул?", "Красунчик", "Вітальчик, а куди це тебе занесло?", "Схоже на Стамбул", "Чорне море?", "Я теж тут була", "Чому не в плавках?", "Головне триматися, щоб не впасти", "Красивий", "Всі геї в Туреччині зараз, у Вас там що сходка?", "Щось ти сильно схуд!", "Красень", "Ну який же красивий", "Як завжди на стилі. Красунчик", "Вид чудовий!", "Як красиво", "Гарна фотографія на тлі моря", "Розкішно", "Люблю тебе", "Обожнюю тебе", "А хто тебе фотографує?", "Фух, Віталік хоч одягнувся", "Таке романтичне фото", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Козловського.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

аніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.