Росіянка зважилася помститися свого деспотичного чоловіка. Останньою краплею стала заборона слухати улюблені пісні Софії Ротару. Жінка може опинитися у в'язниці за свої проступки.

Росіянка зустріла свого майбутнього чоловіка на турецькому пляжі близько 8 років тому. Вони полюбили один одного і навіть одружилися, проте в Росії жити е сталі і переїхали на батьківщину чоловіка – в Чехію.

Спочатку жінці здалося, що вона потрапила в справжню казку. У Празі вона влаштувалася завідувача м'ясного магазину і нічого не віщувало біди. Проте з часом чоловік став показувати не найкращі риси свого характеру.

Новоспечений чоловік у побуті виявився досить впертим і принциповим. Він заборонив, щоб в будинку були звичні їй страви – оселедець, пиріжки, квашена капуста і пельмені. Він привчав росіянку до чеської кухні і вони часто харчувалися традиційними чеськими кнедликами і "мерзенними гострими перцями під назвою феферонки".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Однак обмеження на цьому не закінчилися. Він заборонив їй спілкуватися зі своїми подругами, а останньою краплею стало те, що він посягнув на найсвятіше – улюблену музику дружини. На суді жінка поскаржилася, що після того, як вона включила свою улюблену пісню Софії Ротару "Хуторянка", то отримала від чоловіка ляпас і плювок в обличчя.

Росіянка виявилася хитрою і мстивою і вирішила не просто подати на розлучення з горе-чоловіком, а жорстоко помститися йому.

До них у гості приїхали брат і батько чоловіка. Господиня зробила їм забійний коктейль з пива, сливовиці, клофеліну та віагри. Чоловіки після вечері опинилися без свідомості, проте фізично були готові до фізичної близькості.

Уродженка Іжевська не просто зробила з усіма трьома інтимний акт по черзі, але і зняла весь процес на відеокамеру. Цей ролик вона виставила на загальний огляд під час весілля того самого брата, чим зірвала торжество.

Росіянка добровільно здалася в руки поліції. За законами Чехії їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за заборона слухати пісні улюбленої виконавиці жінка зважилася на солодку помсту. Тепер їй загрожує тюремне ув'язнення.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком. Соня постала в білосніжному образі снігуроньки.

Знай. ua писав, що Лорак виступила на Новий рік з Газмановим і Ревою: гроші не пахнуть, навіть ворожі. І під фонограму не соромно.