Американська співачка Мерайя Кері, яка в 2017 зробила операцію зі зменшення шлунку, не даремно пішла на такі жертви,

Про це стало ясно з її нових фото, які співачка опублікувала у своєму Instagram.

Мерайя Кері
Мерайя Кері

На знімках вона одягнена в крихітне рожеве бікіні зі стразами. Наряд співачки чудово підкреслює струнку фігуру Кері. "Щаслива!" – лаконічно і прямо свідчить підпис під фото

Кажуть, що вона зуміла скинути цілі 22 кг. Тепер співачка виглядає не тільки стрункою, але і більш молодою. "Така мила", "Гарні фото", "Нічого собі, змінилася!", "Мерайя, ось це сила волі", – висловлюють співачці захоплення фанати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Нагадаємо, Групове згвалтування і Софія Ротару: жінка розкрила таємницю з минулого, загрожує до 10 років в'язниці

Росіянка зважилася помститися свого деспотичного чоловіка. Останньою краплею стала заборона слухати улюблені пісні Софії Ротару. Жінка може опинитися у в'язниці за свої проступки.

Росіянка зустріла свого майбутнього чоловіка на турецькому пляжі близько 8 років тому. Вони полюбили один одного і навіть одружилися, проте в Росії жити не стали і переїхали на батьківщину чоловіка – в Чехію.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося: чому не в плавках?

Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Також Знай.uа" писав про те, що Волочкова розлютила мережа черговим шпагатом: по-іншому сідати не пробувала?

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці.

А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх передплатників.