20-річна російська фітнес-модель Катерина Галиченко шокувала мережі своїм виглядом після пластичних операцій, дівчина змінилася буквально до невпізнання.

Пластичні метаморфози моделі взялися масово коментувати користувачі мережі.

На фото видно, що у дівчини з'явилися гіпертрофована штучні груди, попа і губи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Які тільки прізвиська не дають дівчині в соцмережах, відзначаючи при цьому, що раніше "жертва" пластики була дуже симпатичною дівчиною та публікують фото моделі до пластики.

"Найсумніше, що її хтось обожнює, кайфує з неї, піднімаючи її ЧСВ (почуття власної величі), і породжує цим самим бажання інших баб бути такими ж, ставлячи її в приклад ... Цей світ не заслужив майбутнього", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, співачці Мадонні вже пішов сьомий десяток, але вона все не вгамовується.

У такому віці секс-символ вирішила оригінально поепатувати публіку і віддати данину моді на величезну п'яту точку. Пише Clutch.

Після того, як у соцмережах Мадонни з'явилися нові фото, користувачі ніяк не можуть перестати обговорювати те, що співачка вирішила стати Кім Кардашьян і вставила силікон у сідниці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, користувачі соцмереж в шоці від того, як стала виглядати Леді Гага. Шанувальники в Інтернеті відзначили, що співачка, судячи з фото, почала нагадувати "жертву" роботи пластичних хірургів Донателлу Версаче.

Леді Гага
Леді Гага

Нещодавно поп-виконавиця і кумир мільйонів молодих людей з усього світу Леді Гага прийшла в Лос-Анджелесі на прем'єрний показ нової кінострічки, яка називається "Зірка народилася", де співачка зіграла одну з ролей. Для події зірка підібрала розкішну сукню від Givenchy.

Леді Гага
Леді Гага

Але шанувальники знаменитості не надали значення старанням співачки виглядати шикарно, а помітили дивну зміну в обличчі Гаги, яке істотно змінилося.

Також Знай.ua писав про те, що стандартна косметична процедура перетворила дівчину на чудовисько.