Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розповів, що думає про закриття культової програми "Караоке на майдані".

Своїми думками та емоціями він поділився з журналістами.

"Сумно, тому що швидше за все, ми закриваємо програму. Ми не продовжили контракт з каналом «СТБ». По-перше, канал переформатується. По-друге, щоб узяти 20-річну програму, потрібно, щоб вона своїм рейтингом перебивала інші проекти. Ми з кількох комерційних пунктів програємо". Ігор Кондратюк

Також Кондратюк зізнався, чому перестав давати шанувальникам автографи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я став ведучим «Караоке на майдані» у 36 років. Вже не хлопчик, і захворіти зірковою хворобою було неможливо. Програма — абсолютно доступна. Хочете сфотографуватися — будь ласка. Перші десять років програми я залишався після зйомок і півгодини роздавав автографи. Зараз не роздаю автографи — їх замінили селфі із зіркою. Поки люди просять про це, значить їм потрібно те, що роблю". Ігор Кондратюк

Нагадаємо, під час чату ведучий програми "Караоке на Майдані", продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив своє ставлення до ідеї вибрати президентом Святослава Вакарчука або Володимира Зеленського.

"Ні, не проголосував би за Володю, ні за Славу з банальної причини. Володя і Слава – круті у своєму бізнесі: Слава – в шоу-бізнесі і групі "Океан Ельзи", а Володя – у проекті "Квартал 95″. Взагалі, Зеленський – це телевізійний продюсер всіх часів і народів на території України. Але у них обох абсолютно немає ніякого політичного досвіду. Не вміючи загрібати, можна проколоти ноги граблями. Це елементарні речі, і вони це розуміють", – каже Ігор.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що українцям доведеться забути про караоке - після 20 років успішного процвітання розважальну програму "Караоке на майдані" закрили.

Раніше Знай.uа писав про те, що скандально відомий український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.