Днями у Лос-Анжелесі відбулась 76-та церемонія вручення кінопремії "Золотий Глобус", яка щорічно збирає мільйони глядачів біля екранів.

Справжнім тріумфатором цього року стала стрічка про легендарного соліста гурту Queen Фредді Мерк'юрі "Богемна рапсодія", яка отримала звання кращого драматичного фільму року. А виконавець ролі легендарного музиканта, американський актор Рамі Малек був відзначений як кращий актор року.

Підтримати його прийшли знамениті музиканти легендарної групи Queen гітарист Брайан Мей і барабанщик Роджер Тейлор. Разом вони відвідали вечірку, яка відбулася після церемонії нагородження.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Музиканти привітали Малека з перемогою в номінації "Краща чоловіча роль", втрьох вони із задоволенням позували фотографам і не могли приховати радісні посмішки на обличчях.

Варто додати, що фільм "Богемна рапсодія" зібрав на домашніх екранах 50 мільйонів доларів в свій прем'єрний вікенд. Добре картина показала себе і в міжнародному прокаті, заробивши 141 млн доларів, повідомляє сайт Box Office Mojo.

Нагадаємо, у понеділок, 7 січня стало відомо про те, що касова стрічка про лідера легендарного гурту Quееn Фредді Мерк'юрі здобула головну нагороду "Золотого глобуса" та стала найкращим драматичним фільмом року.

Про це пишуть американські ЗМІ.

Окрім того Рамі Малек, який зіграв Фредді Меркьюрі в цій стрічці, визнали найкращим актором 2018 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, американсикий актор, який став популярним після того, як зіграв головну роль у фільмі "Богемна рапсодія", Рамі Малек підтвердив чутки про роман з колегою Люсі Бойнтон.

Про це актор заявив у своїй промові на вручення нагороди у Палм-Спрингс в номінації "Прорив року".

"Спасибі тобі, Люсі Бойнтон. Ти була моєю спільницею, моєю довіреною особою, ти моє кохання. Я дуже тебе ціную", - зізнався зі сцени Малек.

Також Знай.ua писав про те, що найпопулярнішою піснею 20 століття на стрімінг-сервісах виявився хіт культової групи Queen.